WORKSHOPOK

"A bátorság olyan érzelmi erőforrás, amely az akaraterő gyakorlásán keresztül lehetővé teszi a kitűzött célok elérését külső vagy belső akadályok fennállása esetén. A bátorság nem a kétségbeesés hiánya, sokkal inkább az a képesség, hogy a kétségbeesés ellenére tovább haladjunk."

Ahogy ez az ábra hűen szemlélteti az egyéni fejlődés fázisait, jól látható, hogy tudatos lépéseken át vezet az út a fejlődési zónába, ahol az erősségeink alkalmazásával, a kihívások és képességek egyensúlyában működünk és megvalósítjuk céljainkat, azaz képesek vagyunk a valóságban megélni az álmainkat.

Egyik komfortzónából lépünk a másikba, így a tanulás és fejlődés szükséges körforgásként kíséri életünket. A bátorság a hajtóerő, amely újra és újra elrepít a fejlődés következő fázisába, felgyorsítja a haladást, a motiváció és a kitartás pedig átlendít a nehéz pillanatokon.

A specifikus workshopok célja, hogy az adott területekre fókuszálva, intenzív formában, gyakorlati megoldásokkal segítsen az erősségeid egyre pontosabb és tudatosabb alkalmazásában, valamint olyan extra motivációval töltsön fel, amely által bárhol tartasz, száguldhatsz a fejlődési zónába, vagy ha már ott vagy, mindig találhatsz új célokat.


AZ AKTUÁLIS WORKSHOPOKAT ITT IS ELÉRED
▼▼▼


Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.