ÚGY ÉRZED, HOGY INTENZÍV STRESSZNEK VAGY KITÉVE ÉS
TÚL SOK TERÜLETEN KELL MEGFELELNED?
NYOMASZTANAK A TERHEK ÉS NEHEZEN KONCENTRÁLSZ? 
TÖRJ ÁT A HULLÁMOKON ÉS EMELKEDJ FEL EZZEL A KREATÍV ÖNFEJLESZTŐ PROGRAMMAL!


TE ELÉG ERŐS VAGY MENTÁLISAN? Egyre fontosabb, hogy a mindennapok rohanásában a helyes döntések minél könnyebben szülessenek, kevesebb stresszt éljünk meg és a MENTÁLIS FITTSÉG-nek kiemelt figyelmet szenteljünk. Ne feledd, PSZICHIKUS ENERGIÁINK VÉGESEK!
Általános csodálat övezi azokat, akik napi működésük során erőt sugároznak, ügyesen kezelik a stresszt és kicsattanó pszichikus energiával rendelkeznek. Őket hívjuk mentálisan erős embereknek. A jóllét bajnokainak.

„SOHA NEM A NEGATÍV ÉRZELMEK BETEGÍTENEK, HANEM AZ ELFOJTOTTAK!” - Alice Miller, pszichológus, A test kiáltása c. könyv írója.


★ TE A JÓLLÉT BAJNOKA VAGY? ★

Számos pszichológiai jóllét-modell ad eligazodási pontokat ahhoz, hogy tudjuk, mit érdemes még tennünk a csúcsformánk elérése érdekében, én Carol Ryff 6 pontos modelljét ajánlom:

1.  Elfogadjuk önmagunkat, önmagunkhoz kívül-belül pozitív érzésekkel viszonyulunk.

2.  Átéljük, hogy fejlődünk, gyarapszunk, új dolgokat tanulunk, új szokásokat veszünk fel a régi rossz minták helyett, új nézőpontokat sajátítunk el.

3.  Azt érezzük, hogy független, önálló lények vagyunk, nincsenek elfogadhatatlan korlátozások és szerepmodellek az életünkben.

4.  Képesnek érezzük magunkat az élet nehézségeinek kezelésére, úgymint a mindennapi stressz, kihívások.

5.  Szeretetteljes, egyenrangú, támogató emberi kapcsolatokban van részünk.

6.  Vannak életcéljaink, melyek értelmet és irányt adnak életünknek és építő hatással vagyunk másokra.


Te is lehetsz a jóllét bajnoka, nem varázslat kell hozzá, hanem tudatos gyakorlás.


★ ELÁRULOK EGY TITKOT! ★


A mentálisan erős emberek közössége nem egy zárt klub, hanem be lehet kerülni közéjük.

A mentális és fizikai jóllétünk állapotát nagymértékben meghatározza az érzelmi világunk, amelynek transzformációja sohasem tapasztalt, új lehetőségeket ad a kiteljesedéshez és a kiegyensúlyozott életstílus hosszú távú fenntartásához.
Gyakran olyan érzelmi traumákat cipelünk magunkkal, amelyek elfojtva maradnak, esetleg nem is emlékszünk rájuk, éppen ezért sokáig a felszín alatt ellenünk dolgoznak és sokszor feltáratlanul maradnak olyan módon, hogy beszélni sem tudunk róluk.
Amikor érzelmileg benne vagyunk egy helyzetben és abból nem akarunk kitekinteni, távolabb lépve új nézőpontokat találni, vajon mennyire hozunk megfelelő döntéseket? Vajon megtaláljuk-e a valódi megoldásokat?

Legtöbbször NEM. Olyan, mintha vaksötétben egyedül, egy erdő mélyén bolyonganánk eszköztelenül.★ A MOODMAP® a Te érzelmi térképed, amely felszabadít! ★


A Te támogató önfejlesztő módszered, amelynek segítségével új nézőpontokba helyezheted az érzelmi világodat, extra pozitívan transzformálhatod a tudatalatti működésedet és megtapasztalhatod, hogy napról-napra emelkedsz!

Amikor érzelmileg benne vagyunk egy helyzetben, kevésbé tudunk megfelelő döntéseket hozni, ugyanakkor az érzelmi világunkat mi alakítjuk.

Sokat tehetsz önmagadért, ha rendszeres önreflexiót végzel és van olyan önfejlesztő módszered, amely segít új, semleges nézőpontokból rálátni az érzelmi világodra.

A 11+1 lépéses módszer, ami abban segít neked, hogy akkor is 110%-on tudj teljesíteni, amikor kimerültnek érzed magad, sürgetnek a határidők és intenzív stressznek vagy kitéve.

A közel >>> 110 oldalas <<< munkafüzet egy plusz erőforrás a mindennapjaidban.★ MILYEN ELŐNYEI VANNAK AZ ÉRZELMI ÖNFEJLESZTŐ MÓDSZERNEK? ★


A MOODMAP® Munkafüzet egy otthoni önfejlesztő módszer, amelynek segítségével:

  • átalakíthatod az érzelmi működésedet
  • fejlesztheted a kreatív megoldó képességedet
  • vizuális, saját megoldó rendszert hozhatsz létre az egyedi kódjaiddal
  • saját képi és írásos iránytűt alkothatsz, ami egy igazán fontos sikerélmény, örömforrás és kulcs a boldogságodhoz
  • növelheted a belső erőforrásaidat
  • pozitívan formálhatod a hitrendszeredet
  • felszabadíthatod az érzelmi világodat és többlet energiára tehetsz szert
  • a mindennapokba könnyen beépíthető rutint alakíthatsz ki és fejlesztheted a mentális jólléted


Fő cél, hogy az életünkben felbukkanó negatív érzések helyébe építő, inspiratív, vágyott pozitív érzések lépjenek. Mindezt úgy érjük el, hogy a negatív érzelmeket nem elnyomjuk, hanem azokat beazonosítva, az adott érzelmi nyomás alól felszabadító megoldásokat, építő pozitív érzelmeket és a konkrét egyéni cselekvési tervet helyezzük fókuszba.★ MIKOR AJÁNLOM NEKED A MOODMAP® MÓDSZERT? ★


● Ha tartós, vagy intenzív stresszhelyzetnek vagy kitéve
● Ha úgy érzed, hogy nem tudsz úrrá lenni a mindennapos kihívások és a szorongás okozta tüneteken
● Ha úgy érzed túl feszült vagy a munkahelyeden és nem tudsz kikapcsolni munkaidő után sem
● Ha úgy érzed, hogy túl nagy a nyomás az életed különböző területein (munka, gyereknevelés, családi és baráti kapcsolatok), ezért végre szeretnéd kezedbe venni az irányítást és tudatosan csökkenteni a terhelést
● Szeretnéd, ha végre megszűnne a stresszes helyzetekben visszatérő fejfájásod, emésztési problémád.
● Ha úgy érzed, hogy nem pihentető az alvásod, fáradékony vagy
● Ha már a kiégéshez közel állsz, de megelőznéd
● Ha konfliktusaid vannak a kollégáiddal, vezetőiddel
● Egyéni, személyre szabott megoldási stratégiákat szeretnél kidolgozni a különböző, kihívást jelentő élethelyzeteidre


Van egy pont, amikor szintet akarsz lépni, ehhez már külső szakértőre lehet szükséged, aki értő figyelemmel vezet és azt a tükröt tartja, amibe egyedül nem néznél bele. Ha úgy érzed, hogy egyedül nehezen birkózol meg a kihívásokkal és támogatásra lenne szükséged, a legbölcsebb döntés, ha szakértőhöz fordulj. Ismerd fel azt a pontot, amikor egyedül nem megy és kérj segítséget!


★ A MOODMAP® MUNKAFÜZET hamarosan elérhető nyomtatott formában. ★


Hozzon felszabadító sikert és örömteli emelkedést a MOODMAP®!


Szeretettel,


Bea

Berkes-Mezei Bea
Coach | Mental force & mood expert


Lélektársi minőség - Workshop & meditáció

Lélektársi minőség - Workshop & meditáció

Lélektársi minőség - Workshop & meditáció NŐKNEK ÉS FÉRFIAKNAK [] 3 órás ONLINE program [] 2024. július 11. 17.00-20.00

Ár: 27 000 Ft

db

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.