Időpont egyeztetés: +36 20 388 0403
hello@naposoldalam.hu
Szeretlek, tisztellek, óvlak.Ugye Te is így érzel?

Megértés, bizalom, őszinteség.

Hogyan érhetjük el?

Párkapcsolati konzultáció


Egy párkapcsolat egységét a benne lévő felek egymás iránti tisztelete, őszintesége, bizalma alkotja. Ezek az alapértékek mellett a vágy, a szenvedély szikrája a kötőerő. Napról napra gondoznunk, táplálnunk és óvnunk kell, akár egy növényt, ha szeretnénk megőrizni teljességét.

Gyakran előfordul, hogy nem beszélünk az érzéseinkről, legbensőbb gondolatainkról. Az állandósult, ismétlődő problémáinkat nem tudjuk, vagy nem igazán akarjuk megosztani a másikkal. Hosszú távon ez rombolja az önértékelést és a párkapcsolatot egyaránt.

Fontos, hogy lépéseket tegyünk annak érdekében, hogy felismerjük az elakadásokat és minél előbb megtaláljuk a működő megoldásokat.

Célravezetőbb és hamarabb hozza el a valódi megoldásokat egy párkapcsolati tanácsadási folyamat, amely során szakszerű keretek között célzottan van lehetőség a kialakult helyzet feltérképezésére és a nehézségek megoldására.

Ha megszületett az elhatározás a változásra, következő feladat megtalálni a megfelelő szakembert, aki segíthet a megoldásban.


Hogyan épül fel a folyamat?


Párkapcsolati tanácsadóként, megértő és egyben szakértő figyelemmel vezetlek titeket egy olyan konstruktív folyamatban, amelynek eredményeként, képessé válhattok egyetértésben kezelni és megoldani a kihívásaitokat.

Az együttműködés legfontosabb építőkövei a kölcsönös szimpátia, bizalmi kapcsolat kialakítása, valamint a változás iránti igényetek megerősítése és fenntartása.

Ezek megalapozását követően közösen elindulunk a kitűzött célok irányába.

A párkapcsolati tanácsadás fókusza, elsősorban a párkapcsolat alapját adó öt legfontosabb területre összpontosul:

1. Intimitás (ölelések, kedvesség, ajándékozás, érintések)
2. Kapcsolaton belüli barátság
3. Napi praktikus együttműködés
4. Gazdasági együttműködés
5. Szexuális élet (a boldog, harmonikus párkapcsolatnak elengedhetetlen része a kiegyensúlyozott szexuális élet)

A fenti területek egyensúlyának megléte és fenntartása mindennapos feladat, amelyben megjelennek a női és férfi szerepek, egyéni élethelyzetek, karrier célok, kudarcok, kihívások.

Amennyiben úgy érzitek, hogy a párkapcsolatotokban felborult az egyensúly, forduljatok hozzám bizalommal.


Hogyan zajlik a konzultáció?


Előzetes egyeztetést követően, az első konzultáció alkalmával kötetlen, őszinte beszélgetés keretében felmérjük a jelenlegi helyzetet és feltárjuk a nehézségeket.

Gyakran előfordul, hogy a beszélgetés során más, eddig nem említett akadályok is felszínre kerülnek, vagy fontosabbá válhatnak számodra. Kérdéseimmel segítelek az elakadások megértésében és közelebb kerülünk a megoldási folyamat felépítéséhez. Elindul egy megértési folyamat azzal kapcsolatban, hogy mi vezetett az elakadások kialakulásához, mennyire súlyos a helyzet és kit hogyan érint?

Ezt követően meghatározzunk céljainkat a sikeres megoldás érdekében.

A közös munka legfontosabb építőkövei az együttműködés, bizalmi kapcsolat kialakítása, valamint a változás iránti igényed megerősítése és fenntartása.

A párkapcsolati konzultációk egy része mindkettőtök részvételével történik, másik része pedig egyéni konzultációk formájában zajlik.


A párkapcsolati konzultáció időtartama alkalmanként:

Kb. 120 perc

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.