Időpont egyeztetés: +36 20 388 0403
hello@naposoldalam.hu
Vedd kezedbe az irányítást!Az élet nem vár. Te mire vársz?E M E L K E D J !

Mentális erő, kitartás, optimizmus.

Hogyan érhetem el?

Egyéni mentorálás

Bármilyen életterületeden tapasztalsz elakadást, amellyel nem boldogulsz, fordulj hozzám bizalommal, egyéni konzultációk keretében, teljes figyelmemmel, szakmai komplexitással és útmutatásaimmal támogatlak céljaid elérésében.

Olyan kreatív, a mindennapi rutinba beépíthető, önismereti- és önfejlesztő módszerekkel dolgozom, amelyek segítségével hatékony megoldásokat alkalmazhatsz a kihívásaid kezelésében.

A meglévő erősségeidet azonosítva és azokra építve, megoldásorientált szemlélettel segítem a fejlődésedet és az egyéni megoldási stratégiák elsajátítását.

Én támogatlak a döntéseid meghozatalában, miközben egyre erősödik az énképed és képessé válsz a téged akadályozó tényezők elhárítására.

A fejlesztési programot és a folyamat időtartamát rád szabva, az adott életterületeiden tapasztalt kihívásoktól függően alakítom.

Nincs generális megoldás. Abban hiszek, hogy komplex megközelítéssel, precíz figyelemmel a részletekre és az egyéni karakter jellemzőkre, megtaláljuk a gyakorlati megoldásokat az elakadásaidra.

A folyamat végén tisztábban láthatod, hogy mit szeretnél még megtapasztalni, mit szeretnél adni másoknak és miben szeretnél fejlődni.

A mentorálásom nem mindenkinek szól.

Az együttműködés olyan tudatos emberekkel jön létre, akik nem anyagi befektetésként tekintenek a folyamatra, hanem olyan befektetésként önmagukba, amellyel elköteleződnek a szándék iránt, miszerint megvalósítják céljaikat és hajlandóak időt, energiát beletenni abba, hogy fejlesszék a mentális jóllétüket.

Egy időben maximum 8 privát ügyfelet mentorálok, akik életében teljes figyelmemmel és támogatásommal jelen vagyok az együttműködésünk időszakában, 24/7 elérhetőséggel. Ez a szoros együttműködés adja meg az igazi hajtóerőt és inspirációt a változáshoz, ezáltal lehetőségem van egész közelről nyomon követni az ügyfeleim fejlődését és amikor szükségük van rám, a konzultációkon kívül is jelen vagyok útmutatásaimmal.

Az a célom, hogy Te is, mint minden ügyfelem, kivételes figyelemben és támogatásban részesülj és úgy érezd, hogy ez az önismereti út, életed legjobb befektetése.

Ha feladnád, én ott leszek!


Hogyan zajlik a konzultáció?


Előzetes egyeztetést követően online vagy telefonon egy perspektíva konzultáció alkalmával kötetlen, őszinte beszélgetés keretében felmérjük a jelenlegi helyzetedet és feltárjuk az általad hozott kihívásokat.

Gyakran előfordul, hogy a beszélgetés során más, eddig nem említett akadályok is felszínre kerülnek, vagy fontosabbá válhatnak számodra. Kérdéseimmel segítelek az elakadások megértésében és közelebb kerülünk a megoldási folyamat felépítéséhez.

Amennyiben kölcsönösen úgy gondoljuk, hogy megvan az összhang, és az együttműködésünk kiindulási alapja, kialakítjuk a közös munka menetét és egyeztetjük a folyamat részleteit.

Közös munkánk kezdetén, meghatározzunk céljainkat a hatékony működés érdekében.

A fejlesztő folyamat során te hozod a témáidat, én vezetlek a megoldások felé.
Felébresztjük a rejtett erősségeidet, jövőképet alakítunk ki rész célokkal, határidőkkel, ezt követően feltárjuk és a gyakorlatba ültetjük a cselekvési lehetőségeket.

Már az első konzultáció alkalmával olyan felismerésekre tehetsz szert, amelyek által tisztán láthatod a következő lépést és pozitív változásokat élhetsz meg.

Ügyfeleim gyakran számolnak be arról, hogy már az első beszélgetés olyan erővel hatott az addigi működésükre, amelyet azelőtt nem tapasztaltak, új megvilágításba kerültek élethelyzetek és tisztábban ráláttak önmagukra.

A sikeres önismereti munka legfontosabb építőkövei az együttműködés, bizalmi kapcsolat kialakítása, valamint a változás iránti igényed megerősítése és fenntartása.


A felmérő, perspektíva konzultáció ingyenes.


Az egyéni konzultáció időtartama alkalmanként:

Kb. 120 perc


A legjobb életünket úgy teremtjük meg, ha bátran követjük a belső üzeneteinket, ezek alapján hozunk döntéseket és tesszük meg a következő lépést.

Ha feladnád, én ott leszek!

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.