Lélektársi minőség - Workshop & meditáció

Lélektársi minőség - Workshop & meditáció
NŐKNEK ÉS FÉRFIAKNAK [] 3 órás ONLINE program [] 2024. május 7. 17.00-20.00

Price: HUF 27,000

ea.

Lélektársi minőség - workshop & meditáció
NŐKNEK ÉS FÉRFIAKNAK

❗ 3 órás ONLINE program ❗


Arra vágysz, hogy megtaláld az igazi lelki társad? Régóta keresed a valódi megoldást, hogy végre rátalálj?
Benned van a megoldás és az Univerzum visszatükrözi a frekvenciád! A legfontosabb feladat, visszatalálni önmagad tiszta ragyogásához és felemelkedni arra a frekvenciára, ahol az Univerzum megadja számodra azt, amire vágysz.
Ebben a felfelé hangolódásban szeretnék Neked segíteni, hogy megtapasztalhasd azt az áramló jelenlétet, amelyben létrejöhet az a mély és tiszta kapcsolódás, amire legbelül, igazán vágysz.
A workshopon olyan belső utazásban lehet részed, amely során érzelmi felszabadító gyakorlatok, kreatív vizualizáció és meditáció által felszínre hozhatod a benned élő végtelen szerelem szikráját, amely egyfajta felhajtóerőként teret nyit a feltétel nélküli szeretet áramlásának.
Olyan gyakorlatokat tanulhatsz, amelyek segítségével növelheted a belső erődet, fejlődhet az önértékelésed és képessé válhatsz arra, hogy a jelenedben magas rezgésű érzelmeket aktiválj.
Ezt az emelkedett állapotot összekapcsoljuk a lélektársi minőséggel. Mindez egy új, szabad kapcsolódásra hangol és olyan éber jelenlétet teremt, amelynek segítségével bármikor teret adhatsz a lélektársi kapcsolódásnak az életedben.
Itt minden téged támogat abban, hogy új irányba indulj és egy gyorsítósávon, magasabb rezgésre kapcsolj.
Megtapasztalhatod, hogy feltárul előtted és kiárad az igazi belső ragyogásod!

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.